måndag 26 september 2011
Helgens mat
Förrätten glömde jag ta kort på
men
det blev kantarellsoppa med färska smörstekta kantareller och brödkrutonger
Varmrätt:
Karré med ugnsbakad potatis, morötter och palsternacka,
feta ost sallad. rödvinssås och rödvinsgelé.
Efterrätt:
Mjölkchoklad pannacotta toppad med bär och vit choklad
2 kommentarer:
Ida Hilli
27 september, 2011
Vill också bli bjuden på lyxmiddag :(...
Svara
Radera
Svar
Svara
Amanda
27 september, 2011
du var bjuden :)
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vill också bli bjuden på lyxmiddag :(...
SvaraRaderadu var bjuden :)
SvaraRadera